Wolford

Wolford

Grundlagt: 1950

Wolford, med hovedkontor i Bregenz ved Bodensøen i Østrig, er en tekstilproducent af strømpebukser, bodyer og undertøj samt dametøj og tilbehør.

Wacoal Europe-lingerikoncernen, skaber omhyggeligt udformet lingeri og shapewear i et væld af moderne designs.

Brandet blev lanceret i 1949 i Japan og er siden vokset på tværs af internationale markeder for at levere lingeri til kvinder i størrelse 65 – 115, C – O skål

Vi forstår, at en størrelse ikke passer til alle, og at hver kvinde er forskellig med hensyn til hendes størrelse, form, smag og endda hvordan hun føler. Vi tilbyder modebevidst lingeri og badetøj af høj kvalitet, som nu er på lager i over 5000 forhandlere, herunder nationale og uafhængige butikker samt online over hele kloden, i mere end 30 lande.

Alle vores materialer er ansvarligt indkøbt fra vores betroede leverandører over hele verden, i mere end 30 lande og fremstillet i miljøer af høj kvalitet med strengt anvendte medarbejdervelfærdspolitikker og -praksis. Efter allerede at have gjort betydelige fremskridt for at reducere vores ‘bra miles’, fortsætter vi med at reducere vores kulstoffodaftryk ved konstant at udfordre alle aspekter af vores forsyningskæde og vedtage både lokale og internationale forbedringsinitiativer.

Filter products
Sorter efter
Pris
Brands

No products were found matching your selection.

gå ikke glip af

45% På Udvalgte
Produkter

Find det du søger